VÅRT FOKUS PÅ KVALITET GIR FORNØYDE KUNDER

 

Låsesmed Lillestrøm

Vi tilbyr alle tjenester innen lås- og låsservice. Vi har fokus på kvalitet i jobben vår, har smarte og gode løsninger for å kunne tilby akkurat det kunden ønsker. Vi tilbyr også våre tjenester til områdene rundt Oslo, som Jessheim, Lørenskog, Lillestrøm, Romerike, Strømmen, Kløfta og hele Ullensaker.

 

Kontakt oss idag for gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Lås Montøren AS holder til på Jessheim i Viken, og  vi tar på oss det meste av service for private og næringsdrivende i Oslo, Lørenskog, Lillestrøm, Romerike, Strømmen, Kløfta og hele Ullensaker. Ta kontakt for låsesmed i Lillestrøm.

OM OSS

Lås Montøren AS er en etablert låsesmed og tilbyr alle tjenester innen lås- og låsservice som låsesmed i Lillestrøm. Vi har spesialisert oss på komplette dørløsninger, som innebærer at vi lås/låssystemer og dører som er kompatible med de låsene kunden ønsker. Trenger du en låsesmed i Lillestrøm er du på rett sted.

 

Vi har fokus på kvalitet i jobben vår, har smarte og gode løsninger for å kunne tilby akkurat det kunden ønsker. Trenger du låsesmed Lillestrøm er du på rett sted.

 

Lås Montøren AS holder til på Jessheim i Viken, og  vi tar på oss det meste av service for private og næringsdrivende i Oslo, Lørenskog, Lillestrøm, Romerike, Strømmen, Kløfta og hele Ullensaker.

FINN UT MER OM VÅRE TJENESTER

ÅPNINGSTIDER

Søndag Stengt

Mandag 07:00 - 20:00

Tirsdag 07:00 - 20:00

Onsdag 07:00 - 20:00

Torsdag 07:00 - 20:00

Fredag 07:00 - 20:00

Lørdag Stengt

 

 

Tjernsbekksvingen 1 

2034 Holter