VÅRT FOKUS PÅ KVALITET GIR FORNØYDE KUNDER

 

Låsesmed Lillestrøm

Vi tilbyr alle tjenester innen lås- og låsservice. Vi har fokus på kvalitet i jobben vår, har smarte og gode løsninger for å kunne tilby akkurat det kunden ønsker. Vi tilbyr også våre tjenester til områdene rundt Oslo. Vi kan tilby låsesmed i Jessheim, Lørenskog, Lillestrøm, Romerike, Strømmen, Kløfta og hele Ullensaker.

 

Kontakt oss idag for gratis befaring og uforpliktende tilbud for Låsesmed i Lillestrøm!

Kontakt oss

For private og næringsdrivende

Lås Montøren AS holder til på Jessheim i Viken, og  vi tar på oss det meste av service for private og næringsdrivende i Oslo, Lørenskog, Lillestrøm, Romerike, Strømmen, Kløfta og hele Ullensaker. Ta kontakt for låsesmed i Lillestrøm.

OM OSS

 

Lås Montøren AS er en etablert låsesmed og tilbyr alle tjenester innen lås- og låsservice som låsesmed i Lillestrøm. Vi har spesialisert oss på komplette dørløsninger, som innebærer at vi lås/låssystemer og dører som er kompatible med de låsene kunden ønsker. Trenger du en låsesmed i Lillestrøm er du på rett sted.

 

Vi har fokus på kvalitet i jobben vår, har smarte og gode løsninger for å kunne tilby akkurat det kunden ønsker. Trenger du låsesmed Lillestrøm er du på rett sted.

 

Lås Montøren AS holder til på Jessheim i Viken, og  vi tar på oss det meste av service for private og næringsdrivende i Oslo, Lørenskog, Lillestrøm, Romerike, Strømmen, Kløfta og hele Ullensaker.

FINN UT MER OM VÅRE TJENESTER

ÅPNINGSTIDER

Søndag Stengt

Mandag 07:00 - 20:00

Tirsdag 07:00 - 20:00

Onsdag 07:00 - 20:00

Torsdag 07:00 - 20:00

Fredag 07:00 - 20:00

Lørdag Stengt

 

 

Tjernsbekksvingen 1 

2034 Holter