VÅRE TJENESTER

 

Din låsesmed på øvre romerike

Lås og beslag

Alt av lås og beslaG

God sikkerhet er viktig! Til våre kunder leverer vi blant annet låssystemer, tyverisikring, reparasjon etter innbrudd, samt service på eksisterende systemer og åpning av dører.

Yale Doorman

Yale Doorman

Ønsker du en oppgradering til din ytterdør, da anbefaler vi Yale Doorman. Det fine med denne løsningen er at du slipper og tenke på å låse, og du får også automatisk FG (forsikringsgodkjent) lås i døren din. Dette gjør det enklere for forsikringsselskapene ved eventuelt innbrudd (forsikringsrabatt).

Porttelefoni

Porttelefoni

Har du ønske om å kunne se hvem som ringer på døren fra andre etasje, eller trenger ditt borettslag nytt porttelefonanlegg? Vi leverer utstyr fra de ledende leverandørene i markedet, til gode priser.

Dører

Dører

Vi tilpasser og monterer alle typer dører.  Våre fagfolk sørger for at arbeidet utføres med høy kvalitet og til avtalt tid og pris. Vi hjelper deg å finne kompatibel lås til din dør.

Adgangskontroll

ADGANGSKONTROLL

Adgangskontrollsystemer er designet for områder hvor sikkerheten er viktig. Et adgangskontrollsystem kan beskytte liv, eiendom og informasjon.

Elektromekaniske løsninger

Elektromekaniske løsninger

Har du adgangskontroll i dag? Da kan det være lurt og vurdere service på dine elektromekaniske låser. Dette sørger for en problemfri hverdag for dine kunder eller ansatte. vi vil også kontrollere dine rømningsveier slik at dette fungere optimalt ved en eventuell evakuering. Ring eller send en forespørsel for service på ditt dørmiljø eller kartlegging av rømningsveier samt FG-sikkerhet på din skallsikring.