NYHETER

 

Din låsesmed på øvre romerike

 • Forsikringsgodkjente låser
  30/10/2023 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Forsikringsgodkjente låser | Hva trenger du å vite?

  Sikkerhet er avgjørende i vår moderne verden. Enten vi er hjemme, på jobb eller på ferie, ønsker vi å føle oss trygge mot uønskede inntrengere. I denne artikkelen vil vi se på hva forsikringsgodkjente låser er, hvorfor de er viktige, og hva du bør vite før du investerer i dem.

  Les mer
 • Adgangskontrollsystemer
  17/10/2023 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Adgangskontrollsystemer | En moderne sikkerhetsløsning for bedrifter

  I dagens moderne forretningsverden er sikkerhet en av de øverste prioritetene for bedrifter i alle bransjer. Truslene mot bedriftssikkerhet har økt betydelig de siste årene, og det er viktig å beskytte både ansatte og verdifulle eiendeler mot uønsket adgang og potensielle trusler.

  Les mer
 • Kodelås for ytterdør
  27/09/2023 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Kodelås for ytterdør: En sikker og praktisk løsning fra Lås Montøren

  I en verden som stadig blir mer digital, søker mange etter løsninger som kombinerer både sikkerhet og praktisk bruk. Hos Lås Montøren AS har vi den perfekte løsningen for deg som vil gjøre hjemmet ditt sikrere: kodelås for ytterdører. Vi har sett mange kunder dra nytte av denne teknologien.

  Les mer
 • hvordan sikre hjemmet mot innbrudd
  20/09/2023 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Tips fra låsesmeden: Hvordan sikre hjemmet mot innbrudd

  Ingen ønsker å oppleve det forferdelige øyeblikket når du kommer hjem og finner ut at noen har brutt seg inn. Vi i Lås Montøren AS har sett mange slike tilfeller, og vi ønsker å dele vår ekspertise for å hjelpe deg med å unngå dem. Her er våre beste tips for å sikre hjemmet ditt mot innbrudd.

  Les mer