NYHETER

 

Din låsesmed på øvre romerike

 • airkey låsesystem
  06/05/2024 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Digital lås: Sikkerhetsløsninger for en moderne verden

  Vi har alle vært der, du står utenfor utgangsdøra di og skal låse deg inn, men innser etter få minutter at nøklene dine ikke er å finne. Kanskje mistet du dem på vei til kontoret, eller kanskje du faktisk har glemt dem inne i huset, og nå er det ingen som er hjemme? 

  Les mer
 • Et sikkert hjem
  26/02/2024 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Komplette dørløsninger: Fra låsesmed til elektronisk dørlås

  I en verden som stadig blir mer teknologisk avansert, er det viktig å følge med på de nyeste innovasjonene for å sikre hjemmene og eiendelene våre på best mulig måte. Hos Lås Montøren AS, en låsesmed med mange års erfaring og kunnskap i bransjen, tilbyr vi komplette dørløsninger som inkluderer den nyeste teknologien innen elektroniske dørlåser.

  Les mer
 • Elektronisk dørlås
  08/02/2024 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Elektronisk dørlås | Alt du trenger å vite

  I dagens moderne verden har teknologien inntatt en viktig plass i livene våre, og det inkluderer også sikkerhet. En av de største innovasjonene innenfor dette området er elektroniske dørlåser. I denne artikkelen vil vi i Lås Montøren fortelle litt mer om elektroniske dørlåser, hvilke fordeler de kan tilby, og gi deg noen nyttige tips for valg og installasjon.

  Les mer
 • Lås
  24/01/2024 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Slik velger du den riktige låsesmeden i Oslo

  Når du skal trygge hjemmet ditt er det viktig å få råd og ekspertise fra kvalifiserte fagpersoner innenfor feltet. Hos Lås Montøren er vi stolte av å levere høykvalitets låsesmedtjenester med fokus på effektivitet og fornøyde kunder. Vi ønsker å gi deg noen nyttige tips for å hjelpe deg med å velge den riktige låsesmeden i Oslo.

  Les mer
 • 09/01/2024 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Oppgrader hjemmet ditt med en komplett dørløsning

  Viktigheten av sikkerhet og trygghetsfølelse i hjemmet skal ikke undervurderes. Enten om du er av den skvetne typen på kveldstid, eller om du sitter på jobb og sliter med konsentrasjonen fordi barna har gått hjem fra skolen alene. Med en komplett dørløsning fra oss i Lås Montøren kan du med sikkerhet senke skuldrene.

  Les mer
 • Forsikringsgodkjente låser
  30/10/2023 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Forsikringsgodkjente låser | Hva trenger du å vite?

  Sikkerhet er avgjørende i vår moderne verden. Enten vi er hjemme, på jobb eller på ferie, ønsker vi å føle oss trygge mot uønskede inntrengere. I denne artikkelen vil vi se på hva forsikringsgodkjente låser er, hvorfor de er viktige, og hva du bør vite før du investerer i dem.

  Les mer
 • Adgangskontrollsystemer
  17/10/2023 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Adgangskontrollsystemer | En moderne sikkerhetsløsning for bedrifter

  I dagens moderne forretningsverden er sikkerhet en av de øverste prioritetene for bedrifter i alle bransjer. Truslene mot bedriftssikkerhet har økt betydelig de siste årene, og det er viktig å beskytte både ansatte og verdifulle eiendeler mot uønsket adgang og potensielle trusler.

  Les mer
 • Kodelås for ytterdør
  27/09/2023 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Kodelås for ytterdør: En sikker og praktisk løsning fra Lås Montøren

  I en verden som stadig blir mer digital, søker mange etter løsninger som kombinerer både sikkerhet og praktisk bruk. Hos Lås Montøren AS har vi den perfekte løsningen for deg som vil gjøre hjemmet ditt sikrere: kodelås for ytterdører. Vi har sett mange kunder dra nytte av denne teknologien.

  Les mer
 • hvordan sikre hjemmet mot innbrudd
  20/09/2023 - Lås Montøren AS 0 Kommentarer
  Tips fra låsesmeden: Hvordan sikre hjemmet mot innbrudd

  Ingen ønsker å oppleve det forferdelige øyeblikket når du kommer hjem og finner ut at noen har brutt seg inn. Vi i Lås Montøren AS har sett mange slike tilfeller, og vi ønsker å dele vår ekspertise for å hjelpe deg med å unngå dem. Her er våre beste tips for å sikre hjemmet ditt mot innbrudd.

  Les mer