airkey låsesystem

Digital lås: Sikkerhetsløsninger for en moderne verden

Vi har alle vært der, du står utenfor utgangsdøra di og skal låse deg inn, men innser etter få minutter at nøklene dine ikke er å finne. Kanskje mistet du dem på vei til kontoret, eller kanskje du faktisk har glemt dem inne i huset, og nå er det ingen som er hjemme? 

Uansett hva som har skjedd, er dette en situasjon man aller helst vil unngå. I denne moderne og teknologiske verdenen kan løsningen være ganske enkel: en digital lås. I denne artikkelen vil vi gå gjennom flere av fordelene ved å skifte til digital lås, samt hvordan du kan få det satt opp ved hjelp av Lås Montøren AS.

 

Fordelene med å installere en digital lås

 

De er flere fordeler med å få installert en ny, digital lås. Ikke bare slipper du å bekymre deg for å miste nøklene, men du kan også være trygg på at døra låser seg selv. Ved eksempelvis et eventuelt innbrudd vil det gjøre det enklere for forsikringsselskapene å gi forsikringsrabatt. 

Med en digital lås vil du kunne bestemme kode selv, og som du kan dele med andre som også skal ha tilgang til huset ditt. Ofte går det også an å låse opp med en tilhørende app eller kodebrikke. Mange digitale låser gir deg i tillegg mulighet til å få varslinger via appen hver gang noen går inn i huset. Her hos Lås Montøren AS er vi opptatt av innovasjon og utvikling, og vi tilby de mest moderne og brukervennlige digitale låsene som finnes på markedet.

 

Digital lås som en sikkerhetsløsning

 

Med en digital lås har du muligheten til å endre koden så ofte som du har behov for det. Derfor slipper du også å uroe deg for om noen uønskede har tilgang til boligen din med en mistet nøkkel - med en ny kode får du mer kontroll, og nøkkelen er ikke lenger noe du kan miste. En digital lås legger også på et lag med ektra sikkerhet, da du kan følge med på hver gang det går noen ut eller inn av døren.

 

Hvordan får du installert en digital lås?

 

Når man skal installere en digital lås er det viktig at den settes opp skikkelig. Hos Lås Montøren AS er vi en masse erfarne fagfolk som hjelper deg med å installere låsen riktig, samt gir deg all nødvendig informasjon om den nye låsen din. Om det skulle oppstå problemer med låsen i senere tid, må du heller aldri nøle med å kontakte oss, da vi alltid bestreber oss å være tilgjengelig for å hjelpe kundene våre.

 

Ofte stilte spørsmål

 

Er en digital lås sikker?

En digital lås er om mulig nesten enda sikrere enn husnøkkelen. Grunnen til dette er at en digital lås til ytterdøra ikke kan mistes på samme måte som en fysisk nøkkel, i tillegg kan du også skifte kode når som helst. Vi i Lås Montøren AS stiller høye krav til alle produktene som vi fører, og det gjelder også for de nye, digitale produktene på markedet. For at vi skal ta dem inn og kunne anbefale dem til kundene våre, er de også nødt til å oppfylle en rekke krav som vi stiller som låsesmeder.

 


Trenger du nøkler til en digital lås?

Med en digital lås er nøkler helt overflødige, siden låsen enkelt kan styres med en ukomplisert kodelås, til og med som regel fra en app på telefonen din. 

 


Hvordan fungerer en digital lås?

En digital lås har i bunn og grunn samme funksjon som en tradisjonell, manuell lås - nemlig sikkerhet. Det som er den store forskjellen er at en digital lås ikke trenger nøkler, men kan styres med en enkel kodelås, eller fra en app på telefonen din.

0
Feed

Skriv en kommentar